3. 7. 2015

ROHÁČSKE PLESÁ - 6/2015

Ak by ste v Zuberci mali ísť iba na jedno miesto, choďte na Roháčske plesá. Je to skôr prechádzka ako túra, no aj tak Vás obkolesia nádherné hory. A dajú Vám pocit, že ste naozaj (NAOZAJ) robili vysokohorskú turistiku! :) My sme z nich nevideli veľa - vyšli sme z chaty so slnkom, no keď sme prišli k poslednému plesu, viditeľnosť bola asi 5metrov. Mysleli sme si, že tentokrát nám počasie nevyšlo... Keď som však neskôr na izbe uvidela fotky, pomyslela som si presný opak - VYŠLO DOKONALE!!! :)))

If you should go to the only one place in the Zuberec, go to Rohace mountain lakes. It's more walking than hiking, but you will be surrounded by the beautiful mountains. You will have feeling that you really (REALLY) made mountaineering! :) We didn´t saw a lot of it - we came out of the cottage with the sun, but while we came to the last lake, visibility was about 5 m. We thought the weather wasn´t good for us this time... But later, when I saw the pictures, I convinced right the opposite - THE WEATHER WAS PERFECT!!! :)))












6 komentárov:

  1. waw, žasnem.. naozaj krásne zábery :) Hmla sa vyšantila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno Zuzka, vyšantila sa! :) Úplne neskutočne, tak krásne som to zatiaľ ešte tuším naživo nevidela :))) Úplne chôdza v oblakoch :))

      Odstrániť
  2. Wow, nemám ani slov akými by som tú nádheru mohla popísať!!! Neuveriteľné! To počasie vám teda vyšlo úplne perfektne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No teda, taky krasny komentar... Az som dojata! :) Hlavne od Teba! :))) Velmi pekne dakujem :)

      Odstrániť
  3. Roháčske plesá sú jednoducho MUST... už som tam bola viac krát a nikdy ma neomrzia.. nádherné! :)
    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vážne? Ja som tam bola prvýkrát (dosť hanba) :))) a boli nádherné. Aj keď dúfam, že budem mať česť vidieť ich ešte raz. Aj v slnečnom počasí... :) Ďakujem moc za koment :)

    OdpovedaťOdstrániť