25. 3. 2015

HAPPY THOUGHTS • ŠŤASTNÉ MYŠLIENKY

Keby sa dalo cestovať v čase a vrátiť v škaredých dňoch tie pekné... :) Zavrieť spomienky do krabičky a kedykoľvek ich opäť otvoriť... Začala som si zapisovať situácie, ktoré ma rozosmiali :) Odkladať veci, za ktoré som vďačná; fotky z miest, kde som sa cítila úžasne... :) Uvedomila som si, že keď večer premýšľam o všetkom peknom, čo ma cez deň stretlo, vôbec toho nie je málo. :) Milujem to - šťastné myšlienky vytvárajú šťastné pocity. A čo viac - odteraz ich budem mať stále po ruke! :)))

If we could travel in time; replace the ugly days with the nice... :) Close it to the box and open it (later) at any time ... I started to write situations that made me laugh :) Collected things for which I am grateful; photos of places where I felt wonderful ... :)  I realized that if I think in the evening about all nice things which I survived... it´s not just a few. :) I love it - happy thoughts create happy feelings. And what´s more - from now I´ll always have happy feelings with me! :) 


5 komentárov:

  1. Super takto má byť :) Obdivujem ako si to pozitívne z celého dňa opakuješ. Musím začať aj ja ;)
    Ja si to nechávam v myšlienkach a keď mi je hrozne tak vylovím pozitívnu myšlienku a holá hop už mi je lepšie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja Ti poviem, ze mne je lepsie uz ked Ta vidim! :))) Dufam, ze sa dnes na chodbe neminieme... :DDD

      Odstrániť
  2. To jsou nádherné fotky :-).
    Zvu vás všechny do soutěže, ve které můžete vyhrát den se společností YVES ROCHER, BLOGGERKAMI a přidat se k projektu SÁZEJME PRO PLANETU, díky kterému spolu zasadíme stromečky pro výrobu produktů značky YR a pro záchranu přírody :-)!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No ale ten prsteň je že aký krásny ... vážne sa mi páči stále viac

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fotíš krásne a veľmi inšpiratívne fotografie. Radosť pozerať :) :)

    OdpovedaťOdstrániť