9. 3. 2015

BRATISLAVA


Slnečná nedeľa a chuť cestovať v čase... :) Tisíckrát prechodené miesta. Aj dvory do ktorých som vošla prvýkrát. :) Známe pamiatky, zabudnuté uličky... Milujem dotýkať sa múrov a vedieť, že sa ich rovnako dotýkali stáročia predo mnou. Milujem cítiť teplo, ktoré z nich sála. A vedieť, že ich slnko vyhrievalo rovnako aj v minulosti... Len som si tak sadla a pozerala sa. Najprv na turistov. :) A potom... na (už trochu vyblednutý) :) obraz kráľov, ktorí tu žili. Centrum Bratislavy; moja brána k cestovaniu časom... :)


Sunny Sunday and taste for a time travel ... :) Places where I was thousand times. Also courtyards which I entered for the first time. :) Known monuments, forgotten streets... I love to touch an old walls and know, that someone touched it the centuries before me. I love to feel the warmth of it. And know, that the sun was basked it in the same way in the past ... so I just sat and looked. At the tourists. :) And then ... at the (already slightly faded) :) pictures of kings who lived there. The old town in Bratislava; my gateway to travel through time ... :)
 















2 komentáre:

  1. Veľmi pekné fotky!! Bratislávku mám rada ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej Rebeka, veľmi pekne ďakujem! :) A aký krásny názov že Bratislávka... :))) Naozaj s láskou povedané :) To si musím zapamätať! :)))

      Odstrániť