30. 5. 2017

VIENNA



Niekoľkokrát sme náš výlet museli odložiť. Niekoľkokrát totiž prišlo po slnečných dňoch práve v deň D škaredé počasie. Veriť na znamenia, nejdem nikam :)) Našťastie že neverím. Prišla by som totiž o
naozaj krásny deň :)
A krásne dni treba zbierať, zhromažďovať ich vo fotkách a schovávať v srdiečku :) A neskôr sa nimi ohrievať vo všetkých dňoch, ktoré až také krásne nie sú :)
Nebolo to dokonalé. Hneď po vystúpení z vlaku nás navigovali opačným smerom a presviedčali, že 20minútová cesta trvá hodinu a máme ísť radšej metrom (spamätali sme sa a zariadili radšej podľa mapy, než podľa dobrých rád až na poslednú chvíľu) :)) Zmeškali sme väčšinu kŕmení, ktoré sme chceli vidieť. Po štyroch odkladoch načisto zrušili náš krásny nový vlak domov a tak sme (nekonečne dlho) išli vlakom z éry komunizmu. Stál v každom poli, pri brzdení sa išiel rozpadnúť a namiesto do Petržalky kde sme mali auto nás doviezol na Hlavnú stanicu... :)
 Keď to zvažujem, vlastne toho nevyšlo dosť veľa :))) No videli sme kŕmenie uškatcov ktoré nedokážu vykresliť žiadne slová (nikdy by som neverila, že to bude taký zážitok!) :) Veľa sme sa smiali :) A fotili! :))) Papali sme výborné palacinky, aj reďkovky :))) A mali naozaj nádherné počasie! :)
Nakoniec sa všetky tie "nevydarené" momenty stali momentami, na ktoré najlepšie spomíname :)))
Fotka len jedna - s uškatcami, ktoré ma tak očarili. :) No pod ňou video, v ktorom aspoň niečo z celého dňa môžete prežiť s nami :)



Video


1 komentár:

  1. noaco ze nevyslo, prisli ste, videli ste, odisli ste :) vsetko sa neda naplanovat do detailu, inac by ste sa nudili :D z nasej skusenosti, vieden je jedno velke bludisko :D zapamataj si :D (m)

    OdpovedaťOdstrániť