23. 8. 2016

maliny

Miesta na ktorých som bola toľkokrát... Väčšinou s Arguškom. :) Miloval behať medzi vinohradmi, skákať a utekať čo najďalej vždy, keď dostal príkaz ostať stáť :)) V sobotu som tam bola s muškou. Argo už nežije a vinohrady sú zarastené, no cesta medzi nimi ide stále. A je obsypaná malinami. Kýbliky sme priniesli domov poloprázdne a ja stále neviem pochopiť, ako veľa sa toho zmestí do brucha... :)))

Places where I have been many times ... mostly with my dog Argo. :) He loved vineyards - run and jump, especially in the time in which he got order to stop! :D On Saturday I was there and with mom. Argo is dead and vineyards are overgrown, but the path is still there. Surrounded by amount of raspberries. We brought home a bucket only half full... I still don´t understand how much had fit into the belly ... :)))








5 komentárov:

  1. keby tam nebola jedna jediná malina ta cesta má vyznam. rovnako ako ako sa pi nej prejsť. Každý má niekde nejakú cestíčku či chodník. dakujem Lucy za tento blog a za teba. toto je miesto kde v krasnych fotkách a pár riadkov textu objavim zabudnuté ))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Lacko Ty si moj clovek! :) Presne. Uz len to ze clovek moze do prirody... a fotak je taka dokonala zamienka! :D Och dakujem :) Ty pre mna zas otvaras obzory poezie, vies :)))

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Jeeej ďakujem moc Izabella (aké krásne meno!) :) A ďakujem aj za link na blog, hneď si odkladám a určite pozriem! :)

      Odstrániť