26. 10. 2015

VÁPENNÁ

Bolo to tak krásne, že neviem nájsť slová... :)) Boli sme piati (so šiestimi topánkami) :))) Ráno to bola pre všetkých naháňačka, no nikto nenašiel odvahu zavolať ostatným, že nestíha. :) Teda okrem J - síce tiež nestíhal, no 30 minútové meškanie a naše zmrznuté nosy ho nemohli rozhodiť... :))) Prešli sme aspoň 5 krajín (naozaj každý kúsok cesty vyzeral inak) :) a zažili všetko. Úžasnú hmlu a lúče medzi stromami :) Slnko a inverziu vďaka ktorej sme mali pocit, že sme v oblakoch :) Vietor, ktorý nás hnal, keď sme už sami nevládali :) a nádherný západ slnka, v ktorom sa krajina okolo nás zahalila do teplého svetla. A naposledy nám svojou krásou vyrazila dych :)
Bol to jeden z najkrajších výletov a som za neho moc vďačná :) Za všetku tú krásu a zážitky a množstvo smiechu. :) A hlavne za ľudí, ktorí tam boli so mnou... :) UŽ TERAZ SA NEVIEM DOČKAŤ ĎALŠIEHO! :)))

It was so beautiful, it´s hard for me to find words ... :)) There are five of us (with six shoes) :))) Morning was quite stressfull - everybody was late, but nobody has found a courage to call to the others... :)) Just for J it wasn´t stress - although he was also late :) He was late 30 minutes, but our frozen noses couldn´t makes him bad mood... :))) We walked at least thru five countries (every bit of the way looked different) :) We experienced everything: an amazing mist and rays of sun through the trees :) Thanks to the inversion we had the feeling that we are in the clouds :) Wind pushed up to us when we had not energy ourself :) And finally we saw a spectacular sunset in which the landscape around us enveloped in a warm light. The last view took our breath with its beauty :)
It was one of the most beautiful trips and I am very grateful :) For all the beauty and experiences and laughter. :) But especially I am thankful for the people who were there with me ... :) I AM LOOK FORWARD TO THE NEXT TIME! :)))















7 komentárov:

  1. uzasne fotky :) hlavne ta prva! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Matko Ty si uzasny! :D Dakujem moc, vzdy ma tak potesis! :)

      Odstrániť
  2. Tak to je nádhera! Najmä tie úplne prvé fotky lesa, márne taký hľadám niekde u nás... Veľmi dobre sa na to pozerá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Soni musim sa priznat, ze az taky rozpravkovy nebol :) Asi trochu skresluje ze stromy su blizsie a ludia dalej. Ale hej, bol to les, vysoky a hlboky a nadherne bolo, ze bola hmla :) A les je (aspon pre mna) :) krasny vzdy :) Tesim sa moc, ze sa Ti pacili :)

      Odstrániť
  3. Odpovede
    1. Leni dakujem! :) Ty za takou ani nemusis behat, ty mas nadheru len co otvoris dvere na dvor! :DDD

      Odstrániť
  4. Páni, fotky jsou nádherné!! Ta naše krajina je stejně nejkrásnější!:) Kde přesně to je?

    OdpovedaťOdstrániť