28. 7. 2015

MALATINÁ - 6/2015

Do Malatinej sme išli kvôli nášmu kamarátovi Rickovi. :) Rick žije v USA a na Slovensku ešte nikdy nebol. Napriek tomu má k nemu blízko. Dedinka Malatiná je totiž miesto, kde sú jeho korene. Tiež má doma krásnu mačku so slovenským menom (Pozdravujeme, mačička Luci!) :))) Keď sme sa pýtali na cestu, ľudia sa čudovali prečo tam chceme ísť, vraj tam nič nie je... :) Musím nesúhlasiť. Je tam toho veľa! :) Najmä ak máte otvorené oči a v srdci lásku k prírode. Takže Rick, toto je pre Teba :) Zem Tvojich predkov - Malatiná a kopce okolo... :)

To the Malatina village we went because of our friend Rick. :) Rick lives in the USA, he has never been in Slovakia. Nevertheless, his  heart is close. In the fact, Malatina is the place where his roots are. Also... he has a beautiful cat with slovak name (Hello, Luci cat!) :))) When we asked for the way, people wondered why we want to go there, because there is nothing ... :) I have to disagree. There's a great deal! :) Especially if you have opened eyes and hearts filled with love for nature. So Rick, this is for you :) The land of your ancestors - Malatina and hills around ... :)























6 komentárov:

  1. Úplne súhlasím! Nádherná príroda! A takú máme takmer všade naokolo, len veľa ľudí si ju nevšíma. Krásne fotky, pekne si to zachytila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Sonska :) Od Teba pani fotografky takáto pochvala vždy moc poteší :)

      Odstrániť
    2. Včera sme prechádzali touto trasou , Orava je moja srdcovka, no táto časť je relax pre oči i dušu. Nedalo sa nenafotiť toto úžasné okolie, krása.

      Odstrániť
  2. Pekné fotky, máte vnímavé oko. Prajem pekný deň.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Valika veľmi veľmi pekne ďakujem :) Mám radosť, že sa Vám páčili! :)

      Odstrániť
  3. Nádherná příroda a její zachycení!

    OdpovedaťOdstrániť