19. 5. 2015

JURAVA BIKE TRAIL • CYKLOSTRASA JURAVA

Naozaj som si myslela, že cyklistické trasy v Bratislave už poznám. :) No tá, ktorú sme objavili tento víkend ma milo prekvapila! :) Stačí na ňu jedno popoludnie a uvidíte naozaj všetko - kopce aj roviny, vinohrady aj jazerá, pôjdete medzi alejami stromov aj úzkymi chodníčkami v strede polí... A ak bude dobré počasie, budete sa počas celej cesty naozaj NAOZAJ kochať! :))) 
P.S. Presná trasa na poslednej fotke. Ak pôjdete popri Vajnoroch ďalej k Ivánke, naspäť sa môžete vrátiť okolo letiska :)

I really thought that I knew all bike trails in Bratislava. :) But... this weekend we encountered new one which surprised me very pleasantly! :) It need just one afternoon and you will see everything - hills and plains, vineyards and lakes. Trail goes through nice the alleys of trees, as well as by narrow paths in the middle of the fields ... If the weather be good, you gonna have a lot of beautiful places on this trail.
P.S. The exact route is on the last photo. If you go further along the Vajnory to Ivanka, you can return back around the airport :)












2 komentáre:

  1. na toto sa chystam uz od jesene :) ako si isla? od letiska popri surskom kanali? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Maťko vieš ako je most na Ahoj pri Figare? Tak hneď za ním keď zabočís doprava, tak sa ocitneš pod vinohradmi. A tade potom ideš až do Jura. (inak odporúčam v Juri hneď dolu na námestí pizzeriu) :) A naspať sme išli popri šurskom kanáli (Vajnori sme mali na pravom boku), no momentálne je tam kus cesty nepokosený a bicyklovali sme v tráve po kolená... Tak neviem či nebolo lepšie ísť cez Vajnory... :) Jeeej ale teším že pôjdete! :) Vždy hovorím že sa motáme po rovnakých miestach... :))))

      Odstrániť