27. 4. 2015

HIKE VYSOKA • TÚRA VYSOKÁ

Cestou naspäť som sa potkýnala únavou a večer šla do postele skôr, než sliepky do kurína :))) Napriek tomu vo mne ostal pocit blízky dokonalosti... :) Bolo to totiž o dokonale krásnom počasí a úžasných spoluturistoch :))) O krásnych trasách, aj dych berúcich výhľadoch z vrcholu... :) A ak by som mala dať nejaké tipy? :) Jednoduchšie je ísť z Úvrati, no krajšie z Kuchyne (hlavne sa držte modrej) :))) A určite sa cestou domov zastavte v Jablonovom na kofole - takú dobrú nemajú nikde inde! :)

During the way back trip I was stumbling by fatigue; in the evening I was in bed earlier than chickens in a chicken shed :))) Nevertheless I felt something close to perfection ... :) Perfectly beautiful weather and amazing friends :))) Beautiful routes and breath-taking view from the top ... :) If I should give some tips? :) It is easier to go from Uvrat, but is more beautiful go from Kuchyna (mainly hold the blue signs) :))) And be sure to stop (on the way home) in Jablonove for Kofola - anywhere it´s not so good as there! :)

















3 komentáre:

  1. Ahoj :) vyzerá to tam krásne :) v ktorej časti Slovenska to je?

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. AHoj Amy :) Prepáč že odpisujem tak neskoro, bola som odcestovaná :) No... je to kúsok od Bratislavy - na Záhorí. :) Dedinka sa volá Kuchyňa :) Ak sa Ti podarí tam ísť, vyber dobré počasie, nebudeš ľutovať :)

      Odstrániť