16. 2. 2017

MALÉ KARPATY

(+ video z výletu)

Bol to prekrásny deň! :) Asi jeden z posledných zimných - v meste už sneh zmizol, no v lese ho bolo stále dosť, aby bielou perinkou prikryl hnedú zem. :)
Nie je to o miestach ani o počasí (hoci tentokrát bolo krásne).  Je to o ľuďoch. :) O tých, s ktorými sa môžeme nahlas smiať aj ticho stáť. S ktorými zdieľame pekné chvíle, aj veci, čo nás ťažia. Nikto z nás nie je dokonalý a v mnohom máme rozdielne predstavy (Ja ich naháňam s foťákom - oni utekajú!!!) :D Mohli by sme sa na seba hnevať, no je o toľko krajšie sa na svojich odlišnostiach smiať! :))) Život je krehký. Čarovný a krásny.  Je škoda každej chvíle, ktorú premrháme hnevom.
V sobotu bolo pod snehom veľa ľadu, šmýkali sme sa a padali. Prišli unavení a večer ma z tej zimy bolela hlava (áno, koza, behala som bez čapice). :)) No keď sa obzriem späť... Išla by som kedykoľvek zas! :)
(cca 15km: Neštich - Biely Kameň - Biely kríž - Salaš - Neštich)

P.S. Okrem fotiek je na konci aj krátke video. :) A ja pri ňom zas a znovu žasnem, ako sa pred foťákom dokázali vždy skryť pod kapucne! :)))  












VIDEOZÁZNAM :)

MALÉ KARPATY s M.E.P from Lucia on Vimeo.

8 komentárov:

  1. Nádherné fotky a video taky! Lucko, krásný víkend ti přeji, Ivana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej Ivanka Ty si milasek ze si si nasla cas :)) DAKUJEM MOC! :) A krasny vikendos aj Tebe/Vam! :)

      Odstrániť
  2. Jej Lucka. Radosť čítať a ešte väčšia si prezrieť obrázky.Ten Ňufo je rozkošný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeeej Lacko ten aj bol rozkošný! :))) Celú hlavu by do tej dierky prepchal len aby sme ho poškrabkali na ňufáčik :) A tie mestské psy, to je také vymlezňané, že to si takéto veci vôbec necení! :)))

      Odstrániť
  3. ty sa smejes asi nonstop :)))))) z teba musia mat radost :) mimochodom, co bolo v tej diere? odvazila si sa nazriet? :D (mozno sa tam skryva drak:) )

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, nonstop to nie je, ale smejem sa často. Nemôžem si pomôcť :)) To Ti bola zasypaná izba starého hradu tá diera :) Tak by som chcela aspoň raz nájsť v nejakej šperky alebo nábytok! :) No väčšinou sú tam len fľaše po neposlušných turistoch... :/

      Odstrániť