26. 10. 2016

ZOO VIEDEŇ - 10/2016


Výbehy boli obrovské. Vytvárali ilúziu života v prírode a zdalo sa, že zvieratká sa tam majú v rámci možností naozaj dobre. :-) Páčilo sa mi všetko! :-)) Skleník s pralesom, kde nad nami lietali vtáčiky aj obrovské netopiere. Hlavný tuleň (2x väčší ako tí na fotke), ktorý sa s potešením trieskal do vody aby nás ošpliechal a potom sa spokojne usadil na skale a kochal svojim dielom (a našimi mokrými hlavami) :-))) Nádherné boli aj slony. Aj opice! A pandy!!! A opancierované nosorožce. A celý podmorský svet. A... no všetko! VÁŽNE :)) 
Nemám rada ZOO, ale tá vo Viedni ma veľmi milo prekvapila :) (P.S. vyhraďte si na ňu celý deň) :)










Places for animals were huge. It created the illusion of life in the wild. Seemed that animals have to the extent possible really well. :-) I liked everything! :-)) Greenhouse with a forest where birds flew over us and huge bats. The main seal (2x larger than those in the photo), who was pleased to splinter into the water to us and splashed. After it he happily settled on a rock and admire his work (and our wet heads) :-))) Also elephants were wonderful!. And monkeys! And pandas !!! And armored rhinoceros. A whole underwater world and ... everything! SERIOUSLY :))
I don´t like the zoo, but this one in Vienna very pleasantly surprised me :)
(P.S. Make sure you will have all day for it) :)

6 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Naozaj Jožko, páčia sa Ti? :) Veľmi VEĽMI PEKNE ĎAKUJEM! :) Ak si v nej náhodou ešte nebol, určite zbehni. Naživo je krajšia. Vážne :))

      Odstrániť
  2. to je úžasné. Každý jeden záber. normálne by som im vlozil do výrazu slová a bolo by to ako od disneyho ☺☺☺

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Do zoo do Vídně bych se chtěla podívat a když vidím tvoje fotky, tak chci ještě více. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Podľa fotiek to vyzerá na krásnu Zoo. Tiež som tam nikdy nebola. Tak napríklad budúci rok to napravíme :-). Zvieratá mám rada, doma máme akurát rybičky, psa a králiky. Králiky ale chováme na jedlo. Manžel nechce správať moc zvierat, z ktorých nie je úžitok, takže som si nemohla kúpiť zakrslého králika, ale klasického, ktorého teraz vykrmujem a potom ho urobím na smotane :-).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tynka to je strašné s tým vykrmovaním a potom na smotane :))) Ale to množstvo zvieratiek závidím :) Môj manžel sa stále vyhovára na alergiu, tak nemáme nič. :( Ale stískam aspoň všetkých susedových psíčkov čo prejdú okolo :))) Dúfam že sa do tej ZOO budúci rok dostanete, naozaj je to zážitok :) PRAJEM!!! :)

      Odstrániť